Behandelingen

Een doeltreffende aanpak

Zowel preventief als doelgericht

 

Er zijn vele redenen om een afspraak te maken. Wij volgen veel bij- en nascholing en werken altijd met de nieuwste methodes en apparatuur. U kunt terecht bij ons omdat u vervelende mondproblemen wilt voorkomen, of omdat u uw mondgezondheid wilt bijhouden. Ook voor het behandelen van ernstige tandvleesproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder een overzicht van onze handelingen.

Preventieve Mondhygiëne

We zeggen altijd:” voorkomen is beter dan genezen”, maar dat is natuurlijk echt zo. consult. Het liefst voorkomen we problemen.

Onderhoud

Wij doen onze uiterste best het gebit en de mond zo gezond en schoon mogelijk te houden.

Tandvleesproblemen

Van simpele tot ernstige tandvleesproblemen; bij ons kunt u terecht. We hebben alle kennis en apparatuur in huis om u goed te kunnen helpen. 

Implantaten

Implantaten hebben veel zorg en onderhoud nodig. Wij hebben veel ervaring opgedaan bij gespecialiseerde klinieken met de beste implantologen.

Laser

De laser biedt mogelijkheden in de behandeling van het tandvlees, aften en koortsblaren. Ook als uw tandarts een moeilijk bereikbare vulling wilt maken kan de laser helpen dit bloot te leggen.

Esthetische behandelingen

Witte en bruine vlekken verwijderen
V
ullingen hoogglans polijsten

Tandhalsgevoeligheid

Het is niet nodig om pijnlijke tandhalzen te hebben. Er zijn vele mogelijkheden om dit te verhelpen.

Bleken

Mooie witte tanden, wie wil dat niet. Wij helpen u aan een stralende mond. verschillende methodes zijn mogelijk zoals thuisbleken met hulp of bleken in de praktijk. Binnenkort is het ook mogelijk om na de reiniging meteen te bleken. Het gebit zal hier mooi van oplichten en sprankelen

Kinderen

Van 0-18 ,wij willen graag ieder kind de kans geven met een gaaf gebit de volwassenheid te bereiken. Laagdrempelig en gezellig samenwerken om zelfstandig het gebit te onderhouden, dat is ons doel. We maken het leuk en interessant. Kinderen komen met plezier naar onze praktijk.

Angst

Een bezoek aan de mondhygiënist is voor veel mensen een vervelende onderneming. Wij kunnen ons voorstellen dat het spannend is, kom daarom eerst lekker een bak koffie drinken. Dan kunnen we het erover hebben. Laagdrempelig kennismaken; zonder druk of kosten. Helemaal vrijblijvend.

Ouderen

Wij zetten ons in voor de mondzorg aan ouderen. Onder andere door als vraagbaak te dienen voor het project “De mond niet Vergeten”, maar ook door aan huis te komen als dat nodig is. We nemen extra tijd voor u en houden rekening met uw mogelijkheden. Misschien komt er een mantelzorger mee of komt u met rolstoel of rollator. Wij helpen u om het bezoek zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Voedingsadvies

Bij een gezonde mond hoort gezonde voeding. Met de juiste voeding kunt u ook veel problemen in de mond verhelpen. Gaatjes of tandvleesproblemen voorkomen, dan is kennis over goede voeding ook belangrijk, wij adviseren u graag.

TOP