Praktijk

Praktijkregels

Eerste bezoek Op afspraak

Eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek vragen we u om een aantal gegevens. Deze informatie is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij vragen u om uw burgerservicenummer, we stellen u een aantal vragen over uw algemene gezondheid en mondgezondheid. Ook zijn wij benieuwd naar uw wensen. Tijdens het eerste bezoek brengen wij uw gebit in kaart. Indien nodig worden eventuele vervolgafspraken gemaakt. De mondhygiënist bespreekt samen met u wat het beste behandelplan is.

Op afspraak

Graag verwelkomen we u bij ons in de praktijk. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. We vragen u om op tijd te komen, dan kan iedereen op de afgesproken tijd geholpen worden. Het kan voorkomen dat u verhinderd bent. Dan maken wij graag een nieuwe afspraak voor u. Wilt u zo vriendelijk zijn de afspraak 24 uur voor aanvang van de afspraak af te melden. Helaas zijn wij genoodzaakt niet tijdig afgezegde afspraken in rekening te brengen.

Praktijk

Kwaliteit praktijk Tarieven

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de juiste behandeling. Daar is veel kennis en kunde wenselijk. Wij volgen allemaal regelmatig bij-en nascholing . Onze mondhygiënisten zijn geregistreerd in het Diplomaregister voor Mondhygienisten en geregistreerd bij het Kwaliteits Register Mondhygienisten. Wij zijn lid van verschillende beroepsverenigingen zoals de Nederlandse Vereniging van Mondhygienisten (NVM), Nederlandse Vereniging Voor Parodontologie (NVVP) Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie.

Tarieven

Als u voor het eerst een kennismakingsbezoek brengt aan de praktijk dan is dat kosteloos. Wij nemen dan ruim de tijd voor u. We maken en bespreken dan een behandelplan, maar ook de bijbehorende kosten. Zo weet u voor de start van de behandeling waar u aan toe bent.

TOP